WEL

Welkom bij Waalre Energie Lokaal

Radiatorfolie

HR Radiatorfolie doet onzichtbaar zijn werk

Radiatoren verwarmen buitenmuren onnodig intensief.

Een radiator straalt warmte uit, niet alleen naar de kamer maar ook naar de muur daarachter. Dat is jammer want veel warmte verdwijnt zo door de muur en uw radiator verwarmt minder snel op. WEL heeft een radiatorfolie uitgezocht die geschikt is voor elke radiator en niet zichtbaar is zoals alle andere radiatorfolies.

TONZON heeft een nieuw type radiatorfolie ontwikkeld die achter op de radiator zelf kan worden geplakt, in plaats van op de muur. Deze radiatorfolie doet dus onzichtbaar zijn werk en is een stuk effectiever dan de oude folie die op de muur moest. Dat maakt dat de toepassing ook bijzonder geschikt voor huizen, kantoren, scholen en overheidsgebouwen. Bekijk het volgende filmpje en zie hoe eenvoudig het aanbrengen gaat. Het filmpje gaat over in een infraroodfilmpje dat laat zien wat het effect is op de achtergelegen muur wanneer slechts een deel van de radiator van HR-folie wordt voorzien. Dit effect kunt u overigens ook met uw blote hand voelen.

Bij een slecht geïsoleerde muur heeft u de radiatorfolie super snel terugverdiend. Ook bij een goed geïsoleerde muur is het nog steeds zeer rendabel, dankzij de lage verkoopprijs van de folie. Het is de meest milieu-effectieve maatregel: De energie die nodig is voor de grondstoffen, de productie, het transport en de montage bedraagt circa 0,1 m3 gas. Maar u bespaart jaarlijks een veelvoud.

WEL heeft het voor u getest en uitgezocht. U kunt de radiatorfolie en overige producten van TONZON eenvoudig bestellen via de volgende LINK.

 

Voor leden van WEL hebben we een tweetal kortingspercentages weten te bedingen waarvan u gebruik kunt maken.

Groep met 20% korting

  • Standaard Radiatorfolie

Groep met 10% korting

  • Luxe Radiatorfolie
  • Combipakket
  • Supermagneetjes
  • Magneettape
  • Alutape
  • Bandagefolie
  • Tissuetape

U heeft interesse – en u wilt graag de kortingscodes ontvangen voor uw bestelling? – neem hiervoor contact op met onze penningmeester. <<— klik

>>>Terug

© 2021 WEL

Thema door Anders Norén